WOMEN’S BOARD AWARD 2020

TILLYKKE TIL ANNE LOUISE EBERHARD

MODTAGER AF WOMEN’S BOARD AWARD 2020

ANNE LOUISE EBERHARD

MODTAGER AF WOMEN’S BOARD AWARD 2020

Anne Louise Eberhard, professionelt bestyrelsesmedlem i blandt andet Finansiel Stabilitet, FLSmidth og TopDanmark, modtog prisen i godt selskab med H.K.H. Kronprinsessen og Juryformand Thomas Thune Andersen, formand for Ørsted, samt 200 inviterede gæster.

JURYENS BEGRUNDELSE

Anne Louise Eberhard har på bare 5 år opbygget en omfattende og diversificeret portefølje af bestyrelsesposter. Hun anerkendes særligt for sin evne til holistisk at forholde sig til virksomhedernes langsigtede strategi med en holistisk tilgang og på imponerende vis bidrage meget bredere end indenfor sit umiddelbare speciale. Det gør hun blandt andet med en stærk evne til at tænke kommercielt, kundeorienteret og til at forstå digital transformation.

Efter 30 års karriere i den finansielle sektor, bidrager Anne Louise Eberhard i bestyrelser indenfor både finans, industri, fintech og biotech. Her fremhæves hun som et yderst kompetent, aktivt, engageret og professionelt bestyrelsesmedlem med en rig og bred erfaring, som hun forstår at sætte i spil.

Som person er årets prismodtager også et stærkt kort i bestyrelseslokalet. Hun beskrives som troværdig, samvittighedsfuld og usædvanlig dygtig til at skabe relationer. Som tidligere topleder, med baggrund som jurist, en solid erfaring indenfor finans og risikostyring, kan vi med årets vinder præsentere en kommende bestyrelsesformand, der med sit holistiske perspektiv vil sikre virksomhedens langsigtede strategi i en kompleks og foranderlig tid.

WOMEN’S BOARD AWARD I BILLEDER

GÅ IKKE GLIP AF NYHEDER

PARTNERS OF WOMEN’S BOARD AWARD 2020

Deloitte