WOMEN’S BOARD AWARD 2014

TILLYKKE TIL EVA BERNEKE

MODTAGER AF WOMEN’S BOARD AWARD 2014

EVA BERNEKE

MODTAGER AF WOMEN’S BOARD AWARD 2014

Indenrigs- og økonomiminister, Margrethe Vestager, afslørede vinderen af Women’s Board Award ved prisevent den 21. februar 2014  hos PFA Pension.
Vinderen blev Eva Berneke, CEO, KMD.

JURYENS BEGRUNDELSE

Efter at have identificeret samtlige kvindelige bestyrelsesmedlemmer i Danmarks største virksomheder er udvalgt tre finalister til Women’s Board Award.

Eva Berneke er valgt som den første vinder af prisen med følgende begrundelse, som indgik i Magrethe Vestagers tale ved prisoverrækkelsen:

Det siges de ikke findes – men når man ser på de tre kvinder, der sidder her i dag som finalister, og ikke mindst de mange andre, som Juryen har vurderet, så bliver man meget forhåbningsfuld. Nok er der lang vej igen, før vi har en køns-mangfoldig bestyrelsessammensætning i Danmark, men det er kun et spørgsmål om tid, før kompetente kvinder, som dagens vinder, indtager bestyrelseslokalerne, til gavn for virksomhederne og samfundet.

Vinderen af Women’s Board Award har tidligt VALGT at vinde. Hun har BESLUTTET at ville karrieren og ville top-bestyrelsesarbejdet. Hun har været klar til at træffe de valg – og til tider fravalg – som en professional karriere kræver. Hun har rakt hånden op og med klar tale sagt – jeg kan og jeg vil.

Juryen begrunder yderligere valget med vinderens særlige faglige styrke inden for strategisk planlægning, teknologi, transformation og internationale operationer.

Gennem sit hidtidige virke har hun bevist, at kompetencerne og resultaterne er på plads

Vinderen af Women’s Board Award er civilingeniør og har en teknisk forståelse, som blandt andet har betydning for hendes bestyrelsespost i LEGO . LEGO har haft en eventyrlig vækst og er i dag verdens næststørste legetøjsproducent. Erfaring fra denne bestyrelse er en sjælden vare.

Som rådgiver i 14 år i Mckinsey i Paris har hun vært igennem mange brancher og opbygget evnen til at stille en hurtig diagnose og rask vurdere eksisterende strategiers effektivitet. Denne internationale erfaring vurderer juryen, gør hende i stand til at se muligheder, hvor andre ser problemer.

Vi kunne nævne yderligere en lang række kvaliteter ved vinderen, som er en éner, men heldigvis ikke enestående i den forstand, at mange flere danske kvinder, vil følge efter hende de næste år.

Det er en fornøjelse at kunne præsentere EVA BERNEKE som den første vinder af Women’s Board Award.

WOMEN’S BOARD AWARD I BILLEDER

GÅ IKKE GLIP AF NYHEDER

PARTNERS OF WOMEN’S BOARD AWARD 2014

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE