SUSANNE HOECK

SUSANNE HOECK

  • Co-founder & Country Manager, Women’s Board Award Denmark
  • Venue Manager, PRS Operations, Tokyo 2020, The Olympic Commitee
  • Editor in chief, public speaker, moderator
  • linkedin.com/in/susannehoeck/

Susanne Hoeck er uddannet journalist med ledelse som fagområde og har været chefredaktør, leder og udviklingschef i en række organisationer i ind- og udland. Er særlig optaget af diversitet og kvinder i ledelse og key note speaker indenfor området, samt moderator på events og konferencer primært indenfor ledelse hos Lederne og andre større organisationer. Siden 2019 ansat som eneste dansker af den Olympiske Komite i Japan som Press Venue Manager med ansvar for den internationale presses adgang til ceremonier og sejlsportsaktiviteterne under De Olympiske Lege i Tokyo 2021.

Susanne Hoeck udviklede i 2014 konceptet bag prisen Women’s Board Award på opfordring af den norske bestyrelsesorganisation, Styreinfo AB. Hun er i dag Country Manager for WBA Danmark og ansvarlig for den årlige prisuddeling.

“Diversitet i ledelse er et væsentligt konkurrenceparameter på den globale arena. Prisen giver anledning til at styre den til tider umodne danske debat om kvinder i ledelse væk fra ligestilling og retfærdig og i stedet sætte fokus på forretningspotentialet. Samtidig er vi nødt til at blive bedre til at udnytte værdien i de højtuddannede danske kvinder, som vi har postet mange dyre uddannelseskroner i!”