SUSANNE HOECK

SUSANNE HOECK

  • Co-founder & Country Manager, Women’s Board Award Denmark
  • Venue Manager, PRS Operations, Tokyo 2020, The Olympic Commitee
  • Editor in chief, public speaker, moderator
  • linkedin.com/in/susannehoeck/

Susanne Hoeck er journalist med ledelse som fagområde og har været chefredaktør, leder og udviklingschef i en række organisationer i ind- og udland. Er særlig optaget af diversitet og kvinder i ledelse og key note speaker indenfor området, samt moderator på events og konferencer primært indenfor ledelse. Siden 2019 ansat som eneste dansker af den Olympiske Komite i Japan som Press Venue Manager med ansvar for den internationale presses adgang til ceremonier og sejlsportsaktiviteterne under De Olympiske Lege i Tokyo 2021.

Susanne Hoeck udviklede i 2014 konceptet bag prisen Women’s Board Award på opfordring af den norske bestyrelsesorganisation, Styreinfo AB. Hun er i dag Country Manager for WBA Danmark og ansvarlig for den årlige prisuddeling.

“Diversitet i ledelse er et væsentligt konkurrenceparameter på den globale arena. Prisen giver anledning til at styre den til tider umodne danske debat om kvinder i ledelse væk fra ligestilling og retfærdig og i stedet sætte fokus på forretningspotentialet. Samtidig er vi nødt til at blive bedre til at udnytte værdien i de højtuddannede danske kvinder, som vi har postet mange dyre uddannelseskroner i!”