SUSANNE HOECK OG GUNNAR ECKBO

SUSANNE HOECK

  • Co-founder, Women’s Board Award Denmark
  • Venue Manager, PRS Operations, Tokyo 2020, The Olympic Commitee
  • Editor in chief, public speaker, moderator
  • linkedin.com/in/susannehoeck/
Gunnar Eckbo

GUNNAR ECKBO

  • CEO, Styreinformasjon AS
  • Grundlægger af Chair of the Year
  • Grundlægger af Gabrielsen Prisen, der i 2014 blev videreudviklet til Women’s Board Award og lanceret i Danmark.
  • Civiløkonom og bestyrelsesanalytiker med baggrund fra: MMI as, Tjæreborg, Nestlé Norge, Nidar-Bergene, PDS Research as, Radio Classic.

Susanne Hoeck udviklede i 2014 konceptet bag prisen Women’s Board Award i samarbejde med den norske bestyrelsesorganisation, Styreinfo AB, der havde etableret ‘Gabrielsen Prisen’ i Norge i 2010, da Norge som det første land indførte kvoter for køn i bestyrelser.

Susanne Hoeck er BA i int. kommerciel kommunikation og dertil uddannet journalist, og har været chefredaktør, leder og udviklingschef i en række organisationer i ind- og udland. Blev i 2023 indstillet til Digitaliserings- og Ligestillingsministeriets nystiftede Ligestillingspris og (gen)optaget i Kvindernes Blå Bog. I 2019 ansat som den eneste dansker af den Olympiske Komité i Japan som Press Venue Manager under De Olympiske Lege i Tokyo 2021, bl.a. for at etablere samspil mellem 600 frivillige, de globale atleter, internationale medier og en bredt sammensat organisation. Indsatsen blev efterfølgende hædret med en særlig tilkendegivelse.

“Diversitet i ledelse er et væsentligt konkurrenceparameter på den globale arena. Women’s Board Award handler ikke om ligestilling udfra et retfærdigshedsprincip, men om at forstå forretningspotentialet. Samtidig er vi nødt til at optimere værdien af de højtuddannede danske kvinder, som vi har postet mange dyre uddannelseskroner i.”

Gunnar Eckbo

Min vision og mål er at sætte fokus på optimering af bestyrelsers sammensætning og kvaliteten af arbejdet med henblik på at optimere resultater og hurtigere vækst for start ups og færre tab for etablerede virksomheder.

Ved at sætte fokus på nordisk kompetenceoverførsel på bestyrelsesniveau, vil særligt nordiske virksomheder øge globale konkurrencefordele.