WOMEN’S BOARD AWARD 2019

TILLYKKE TIL HELLE VALENTIN

MODTAGER AF WOMEN’S BOARD AWARD 2019

HELLE VALENTIN

MODTAGER AF WOMEN’S BOARD AWARD 2019

Helle Valentin, MD og Global Account Partner, IBM Watson Group, modtog prisen i godt selskab med H.K.H. Kronprinsessen og Juryformand Thomas Thune Andersen, formand for Ørsted, samt 200 inviterede gæster.

JURYENS BEGRUNDELSE

Vinderen af Women’s Board Award 2019 har haft stor succes med at gennemføre omfattende strategiske og organisatoriske forandringsprocesser i en af verdens største tech virksomheder.
Hemmeligheden bag er hendes evne til ”at balancere vidt forskellige hensyn og dagsordner og få dem til at mødes”.

Årets vinder har arbejdet internationalt gennem hele sin karriere. Hun har vist evne til både at tegne den strategiske retning og sikre, at tingene bliver til virkelighed – ikke ved blot at udstikke ordrer, men gennem involvering, engagement og stærke argumenter. Hun repræsenterer en moderne ledelsesform, som i stigende grad efterspørges, og er afgørende for at drive transformation i komplekse internationale matrix organisationer. Dertil evner hun at sætte de rigtige teams og motivere dem til at levere topresultater.

Gennem sine bestyrelsesposter i PFA og den hollandske byggegigant Royal BAM Group, har årets vinder udmærket sig som et bestyrelsesmedlem, der evner at udfordre ledelsen både direkte og konstruktivt. Hun er analytisk skarp, forstår komplekse sammenhænge og bidrager til alle de væsentlige elementer i bestyrelsesarbejdet.

Som menneske er hun både respekteret og vellidt.

Forud for sin nuværende rolle havde hun ansvaret for at oprette historiens første IBM hovedkvarter uden for USA, idet hun som global COO har etableret IBM´s Watson Internet of Things division i Munchen.

Som international topleder – med baggrund som ingeniør – og digitale ledelseskompetencer i verdensklasse, har vi i årets vinder en kommende bestyrelsesformand, der er en fremragende repræsentant for de kompetencer, som vores bestyrelser efterspørger.

WOMEN’S BOARD AWARD I BILLEDER

GÅ IKKE GLIP AF NYHEDER

PARTNERS OF WOMEN’S BOARD AWARD 2019

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE