WOMEN’S BOARD AWARD 2015

TILLYKKE TIL MERETE ELDRUP

MODTAGER AF WOMEN’S BOARD AWARD 2015

MERETE ELDRUP

MODTAGER AF WOMEN’S BOARD AWARD 2015

200 prominente gæster deltog, da Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary overrakte TV2s direktør, Merete Eldrup, prisen som vinder af Women’s Board Award. Med æren følger et stipendiat til Harvard Business School.

JURYENS BEGRUNDELSE

Det er med den største fornøjelse, at vi kan overrække Women’s Board Prisen til en kvinde, som er rollemodel for fremtidens bestyrelsesmedlemmer og ledere – af begge køn. En rolle, som hun allerede har bevist, at hun mestrer gennem sin stilling som respekteret topchef.

Vores prisvinder er noget særligt! Hun har fået kamp til stregen til denne pris fra andre veluddannede, resultatskabende, skarpe og synlige kandidater.
Så hvorfor er netop denne kvinde valgt som vinder?

Juryen begrunder valget af vinderen af Women’s Board Award 2015 med følgende:

Vinderen af Women’s Board Award er en kvinde med holdninger, som hun gerne giver udtryk for i det offentlige rum. Hun er ikke bange for at sætte sig selv på spil og gør det professionelt med et glimt i øjet.

Vinderen har bevæget sig i tunge brancher, med strenge kodeks for, hvordan man agerer. Hun har håndteret dette med stor succes – ligesom hun gør det i sin nuværende position som topleder i en branche, der traditionelt slet ikke vil ledes.

Hun blev i 2014 topscorer i analysen CEO-Superbrands blandt 40 danske topchefer. Det vidner om hendes stærke ledelse og troværdige og respekterede profil.

Vinderen er en rollemodel med gennemslagskraft, og når man som hende har en stærk karisma, kan selv store beslutninger være nemmere at få gennemført. Hun har en klar holdning til, hvorfor flere kvinder skal gå bestyrelsesvejen. Og hun har gang på gang pointeret, at for meget viden bliver tabt, når kun en brøkdel af Danmarks mange velkvalificerede kvinder er med ved bestyrelsesbordet.

Vinderen har succes på sine bestyrelsesposter, hvor hun bidrager med sine strategiske, politiske, analytiske og ikke mindst kommunikative evner. Det nyder Rambøll Gruppen, Gyldendal og Foreningen Nykredit godt af. Med prismodtagerens egne ord, er hendes drivkraft nysgerrighed og lysten til at skabe forandring.

Alt dette sammenholdt med hendes særlige kompetencer fra en karriere i Finansministeriet, Erhvervsministeriet, Energistyrelsen og Politikens Hus, gør hende topkvalificeret til en fremtid som bestyrelsesformand.

For 7 år siden landede vinderen på, hvad hun selv har kaldt ’den helt rigtige hylde’, som administrerende direktør i TV2 Danmark.

WOMEN’S BOARD AWARD I BILLEDER

GÅ IKKE GLIP AF NYHEDER

PARTNERS OF WOMEN’S BOARD AWARD 2015

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE