TILLYKKE FRA PARTNERE 2023

Michael Vad, leder af bestyrelses- og topledelsesrådgivning i Deloitte:

”Der træffes store beslutninger i bestyrelseslokalerne. Beslutninger, der påvirker arbejdspladser, brancher og erhvervslivet bredt. Vi har brug for diversitet i de beslutningsrum for at sikre en dynamik, som giver bedre beslutninger og styrker konkurrenceevnen. Derfor er vi glade for at være med til at sætte fokus på de kvindelige rollemodeller gennem tiltag som Women’s Board Award.”

Tomas Therkildsen, direktør i Djøf:

”De store virksomheder har i høj grad magt til at påvirke samfundet og mange menneskers liv, og derfor er det selvfølgelig helt afgørende, at kvinder er langt bedre repræsenteret i ledelser og bestyrelser end tilfældet er i dag. For underrepræsentationen er markant. I 44 procent af de største danske virksomheder er der slet ingen kvinder i bestyrelsen.
Djøf er partner i Women’s Board Award for at bidrage til at sætte fokus på nødvendigheden af, at bestyrelser i langt højere afspejler tiden, udviklingen og det omgivende samfund.”

Michael Rasmussen, koncernchef i Nykredit:

”Det er vigtigt, at vi får flere kvinder med i bestyrelserne, for uden diversitet går dansk erhvervsliv glip af vigtige kompetencer, viden og perspektiver. Det er ikke kun vigtigt for den enkelte arbejdsplads eller bestyrelse, der får bragt flere talenter i spil, men det er også afgørende for, at vi som samfund kan skabe endnu stærkere resultater fremadrettet. Derfor har vi indgået partnerskab med Women’s Board Award, så vi kan være med til at synliggøre de kvinder, der gør et vigtigt stykke arbejde i bestyrelserne, og som kan inspirere flere kvinder til at gå samme vej.”

”Gennem en årrække har Malou Aamund gjort en bemærkelsesværdig indsats i bestyrelser inden for bl.a. IT og tech, og med stærke kompetencer inden for innovation og strategisk forretningsudvikling bidrager hun med fremsynede analyser, så der kan træffes den bedste beslutning. For Malou går udvikling af organisationer og mennesker hånd i hånd, og på den måde bidrager hun med moderne og bæredygtigt lederskab. Derfor er Malou et stort aktiv for de bestyrelser, hun indgår i, og vi er glade for, at hun er dette års modtager af Women’s Board Award 2023.”

Hanne Pihl, Head of Commercial Development & Partner i Mercuri Urval:

”Malou Aamund er en moderne leder, som balancerer forretning og mennesker bl.a. fordi hun er opmærksom på de dynamikker, der er på spil, og tænker helhedsorienteret og med de langsigtede mål for øje. Hendes brede erfaring er højt værdsat i bestyrelsessammenhæng, og hun bidrager i særdeleshed med fokus på digital transformation, bæredygtighed og cyber security. Hun sætter sit aftryk på baggrund af fakta og analyser, samt en naturlig interesse for mennesker og relationer. Mercuri Urval ønsker Malou Aamund stort tillykke med prisen, som er yderst velfortjent.”

PARTNERE WOMEN’S BOARD AWARD 2023

Deloitte

Hovedpartnere i Norge: KPMG, Mercuri Urval, Storebrand, Handelshøyskolen BI

Hovedpartnere i Sverige: Mercuri Urval, Stockholm School of Economics

Hovedpartnere i Finland: Mercuri Urval, Merilampi, Hanken, Alma

Hovedpartnere i Schweiz: Mercuri Urval, KPMG, Baloise, Lenz&Stahelin, Vontobel