CONSILIONEXUS

Netværket ConsilioNexus støtter Women’s Board Award

ConsilioNexus er et unikt mødested for danske og internationale erhvervsledere og beslutningstagere, og vi mener, at diversitet er afgørende, når der skal skabes resultater i bestyrelseslokalet.

Derfor samarbejder vi med Womens Board Award, og via ConsilioNexus’ eftertragtede bestyrelsesprogram kan du udvikle din egen bestyrelsesprofil. Programmet henvender sig både til dig med ambitioner om at få den første bestyrelsespost, og til dig, der er erfarent bestyrelsesmedlem med ønsket at opnå ny viden og inspiration.

Dertil er ConsilioNexus er et professionelt forum, som tilbyder dig en skræddersyet mulighed for fortrolig sparring med nye værdiskabende relationer. Du får adgang til personlig udvikling gennem vores forskellige programmer og på ConsilioNexus Academy, og du inviteres til at få ny inspiration på vores konferencer.

ConsilioNexus blev etableret i 2010 af CEO Jens Brabrand, der har mere end 25 års erfaring som topleder og bestyrelsesmedlem, og vi har i dag mere end 800 virksomheder repræsenteret i vores netværk.