Susanne Hoeck

  • Co-founder og Country Manager Women’s Board Award Denmark.
  • Business Development Manager, Club La Santa
  • Journalist, public speaker, moderator.

Susanne Hoeck er uddannet journalist med ledelse som fagområde og har gennem 20 år været særligt optaget af diversitet og kvinder i ledelse. Er key note speaker både nationalt og internationalt og moderator på events og konferencer.

Susanne Hoeck udviklede i 2014 konceptet bag prisen Women’s Board Award på baggrund af en henvendelse fra den norske bestyrelsesorganisation, Styreinfo AB. Hun er i dag Country Manager for WBA Denmark og således ansvarlig for den årlige prisuddeling.

Ansat som Business Development Manager på Club La Santa med ansvar for Leadership in Action målrettet det europæiske marked.

“Diversitet i ledelse er et væsentligt konkurrenceparameter på den globale arena. Prisen giver anledning til at styre den til tider umodne danske debat om kvinder i ledelse væk fra ligestilling og retfærdig og i stedet sætte fokus på forretningspotentialet. Samtidig er vi nødt til at blive bedre til at udnytte værdien i de højtuddannede danske kvinder, som vi har postet mange dyre uddannelseskroner i!”

Se indlæg om kvinder i ledelse på Berlingske Business.

 

”Har man nogensinde hørt en mand sige, at han ikke vil vælges, fordi han er en mand?”

Hoeck-stående-720x1024