Susanne Hoeck

  • Country Manager, Women’s Board Award Denmark.
  • Chef- og ledelseskonsulent i Djøf.
  • Journalist, business blogger, b.dk.

Susanne Hoeck er journalist med ledelse som fagområde og har gennem 20 år været særligt optaget af diversitet og kvinder i ledelse. Er key note speaker både nationalt og internationalt og moderator på større events og konferencer med fokus på ledelse.

Susanne Hoeck udviklede i 2014 konceptet bag prisen Women’s Board Award på baggrund af en henvendelse fra den norske bestyrelsesorganisation, Styreinfo AB. Hun er i dag Country Manager for WBA Denmark og således ansvarlig for prisuddelingen.

MOTIVATIONEN  BAG:

“Diversitet i ledelse er et væsentligt konkurrenceparameter på den globale arena. Prisen giver anledning til at styre den umodne danske debat om kvinder i ledelse væk fra ligestilling og retfærdig og i stedet sætte fokus på forretningspotentialet”.

“Gennem tiden har jeg oplevet mange ‘blålys’ – topchefer og virksomheder, der taler sagen, men ikke ændrer de strukturer, der skal til for, at ledelsens sammensætning bliver mindre homogen. Men interessen for Women’s Board Award er et tydeligt tegn på, at toppen af dansk erhvervsliv erkender værdien af diversitet og også er villig til at gøre en målrettet og strategisk indsats for et lederskab, hvor der også er kønsbalance.”

Se indlæg om kvinder i ledelse på Berlingske Business.

”Har man nogensinde hørt en mand sige, at han ikke vil vælges, fordi han er en mand?”

Hoeck-stående-720x1024