Women’s Board Award 2020 TILLYKKE!

Stort TILLYKKE til Anne Louise Eberhard
– modtager af Women’s Board Award 2020

Women’s Board Award i Danmark blev uddelt for syvende gang den 31. januar 2020, hvor Deloitte i partnerskab med  Alumni/ Harvey Nash og Ledernes Hovedorganisation var vært ved et eksklusivt netværksevent.

Det er en jury af erfarne bestyrelsesledere, der har valgt Anne Louise Eberhard som modtager af Women’s Board Award 2020, med juryleder Thomas Thune Andersen, bestyrelsesformand i Ørsted, i spidsen:

”Danmark er faldet tilbage på ranglisterne – det bør og behøver vi ikke, når vi har så stærke kandidater som årets vinder og tidligere prismodtagere. Der er en meget stærk kvindelig pipeline, som vi skal forstå at udnytte langt bedre, end vi formår”.

”Udover en stærk executive karriere og relevant bestyrelseserfaring er det vigtigt, at prismodtageren både kan og vil bruge prisen til at være aktiv ambassadør for den diversitet, der mangler i det danske bestyrelses-landskab. Vi har brug for kompetente, tydelige rollemodeller, der tør gå forrest.”

Hans Henrik Lüttichau-Holm, Managing Director i Alumni, der står bag udvælgelsen af kandidaterne, udtaler  om årets prismodtager:

”Hun har, hvad der kræves af en moderne bestyrelsesleder. Hun er top professionel, har stærke sociale og faciliterende kompetencer, og så demonstrerer hun en imponerende dybde i sin strategiske og kommercielle forståelse på tværs af industrierne i sin portefølje”.

Anne Louise Eberhard, professionelt bestyrelsesmedlem i blandt andet Finansiel Stabilitet, FLSmidth og TopDanmark, modtog prisen i godt selskab med H.K.H. Kronprinsessen og Juryformand Thomas Thune Andersen, formand for Ørsted, samt 200 inviterede gæster.

Women’s Board Award er en anerkendelse af Danmarks dygtigste, kvindelige bestyrelsesmedlem, der med solid ledelses- og bestyrelseserfaring, har potentialet og formatet til at være foregangsbillede for fremtidens bestyrelsesledere.

Temaet for årets prisoverrækkelse var Sustainable Leadership, og på scenen kunne man opleve:

  • Erick Thürmer, CEO, Thürmer Tools
  • Hellet Thorning-Schmidt
  • Anders Dons, CEO, Deloitte – læs indlægget. 
  • Thomas Thune Andersen, bestyrelsesformand Ørsted og leder af Women’s Board Award’s jury