Program Women’s Board Award 2018

Se perlerækken  af spændende profiler fra Women’s Board Award 2018:

Jimmy Maymann, formand UN Live Online
jimmy_Maymann
Fra iværksætter med milliardsucces til CEO for Huffington Post, hvor han  på tre år var med til at udvikle internetavisen fra en blog med 35 mio.  læsere til en global  medievirksomhed  med 210 mio. brugere. Derefter en direktørpost i den amerikanske mediegigant AOL, og nu retur til Danmark som formand UN Live Online, et umiddelbart filantropisk projekt,  der skal gøre verden til et bedre sted at være. Få Jimmy Maymanns bud på, hvilke udfordringer fremtidens virksomheder og bestyrelser kan vente.
Mere om Jimmy Maymann og UN Live Online

Marianne Dahl Steensen, CEO Microsoft Danmark
marianne
Som 40-årig blev Marianne Dahl Steensen hentet fra Codan til posten som CEO for den amerikanske it-gigant Microsofts danske afdeling. Siden har hun markeret sig ved at transformere såvel organisationen, som den tilgang, man har til kunderne, med sin direkte og handlekraftige ledelsesstil. Hun kalder sig feminist, uden at man kan beskylde hende for på nogen måde at være tøset. Møde den handlekraftige topchef, der gerne blander sig i debatten om alt fra integration til digitalisering og ligestilling.

Eivind Kolding, formand CASA Group m,fl.
eivind_kolding_web_0 (1)
Som tidligere direktør i både Maersk Line, Danske Bank og Novo A/S har Eivind Kolding om nogen erfaring med virksomhedsdrift og forretningsudvikling  i den tunge ende af skalaen. I dag har den 58-årige topchef indledt en bestyrelseskarriere med formandsposter i CASA Group og Danmarks Skibskredit A/S og desuden medlem af bestyrelserne for NNIT, BiQ og Leo Fondet. Hør om skiftet fra direktion til bestyrelse, og hvordan man gør en forskel fra begge platforme.