Prisoverrækkelse 2017

REPORTAGE 2017

Den 27. januar 2017 blev Women’s Board Award uddelt for 4. gang i Danmark ved en eksklusiv, festlig og faglig netværksevent.

Prisen gik til Pernille Erenbjerg, CEO i TDC. Se juryens begrundelse.

Følg linket og se alle guldkorn, presseomtaler og taler.

wba 1

Juryformanden for Women’s Board Award, Ole Andersen havde fornøjelsen af at overrækkeprisen i godt selskab med HKH Kronprinsesse Mary.

Hovedtalere ved prisoverrækkelsen var Danmarks første kvindelige general, Lone Træholt, samt formand for DONG Energy, Thomas Thune Andersen. Prisen blev overrakt af HKH Kronprinsesse Mary.

Pernille Erenbjerg: “Diversitet er heldigvis kommet på agendaen i langt de fleste virksomheder i dag. Vi ved godt, at diversitet skaber værdi, og jeg tror på, at vi kommer til at se bestyrelser, som er bredere sammensat, både med hensyn til køn, nationalitet, alder og så videre. Simpelthen fordi det giver god forretningsmæssig mening”.

Presseomtale:

Et tilbageblik på Women’s Board Award 2016reportage med HKH Kronprinsesse Mary

Lene Skole, adm. direktør i Lundbeckfonden, blev kåret som den tredje modtager af Women’s Board Award ved en eksklusiv prisoverrækkelse hos Deloitte i januar 2016.

  • Se billeder og indlæg fra prisoverrækkelsen 2017 på Twitter #wba17
  • Finans.dk: Hun er moden til toppost
  • TV-Avisen: Interview fra prisoverrækkelse
  • Berlingske: Her er årets bestyrelseskvinde
  • Billed-Bladet: Beskeden Kronprinsesse

»Selvfølgelig vil jeg gerne have flere kvinder i bestyrelserne, og der er rigtigt mange velkvalificerede kvinder – også til de store selskaber. Men det er vigtigt, at man stiller de samme krav til mænd og kvinder. For det kan ikke nytte noget, at der sidder en gruppe mænd i den rigtige alder, der overhovedet ikke kan komme i nærheden af bestyrelsesposter, fordi der er politisk pres på, at vi skal have kvinder ind. Kvalifikationskravene skal være ens uanset køn.«

 


wba vinder 2016 3

Læs juryens begrundelse.

Læs mere om Lene Skole og prisoverrækkelsen 2016.